Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 12:48 pm | |
| Ha. Bana başka bir sözü daha vardı. RPG nedir şeysiyle alakalı. Ona da dokunmadı. Cık cık cık.. xD | |
|
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 12:55 pm | |
| Bırak sen onu ya Halledeyim mi ben? PM at biliyorum konuyu. | |
|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 3:32 pm | |
| Janice Audorphe L'Amour: Oyy, düzenlememiş miyim? Bak Avşar düzenleyecekmiş, söyle ona. Ama özel model listesine bakmayı unuttum ben o.o Evan Triangle Castinholt: Tabi ki tanıyorsun aşkım, hoş geldin <3 Cyrus Abraham Owstone: Cık cık cık. Ne konuşmuştuk biz dün? Ihım, tema gibisinden zırvalamalarsa Sedef’in suçu. asdfg. Hem sen suçlusun, benim mesajlarıma cevap vermedin. -.- Mesaj hakkının bitmiş olması umrumda değil, anlatacaklarım vardı -.- Janice Audorphe L'Amour: Valla Ilgaz’a 4 defa söyledim, o mal yapmadı -.- Benim suçum değil o -.- Cyrus Abraham Owstone: Öyle olsun be. Bırak sen onu’ymuş. Çisem’im beni bırakıp sana mı gelecek? =P | |
|
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 3:36 pm | |
| Eee.. Gittim ve yaptı zaten (A) | |
|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 3:55 pm | |
| A-aa, iyi be. Asdfg. Neyse, olsun, Avşar da iyidir hoştur, yapsın bari. ASsdfgth | |
|