| *Ilgazındeyimiylebirmal* | |
|
+7Victoria Claire Hale A. Gronvgué Andreomeda Gabriella Anne Martinez Macias Antunez Laerod Janice Audorphe L'Amour Virginia Grace Lewicki Veranôva Dé Lauretté 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 9:53 pm | |
| Imm, şöyle başlayayım. Ben Cemre. 14 yaşındayım. 8. sınıf öğrencisiyim. İki seneyi aşkın süredir Rp'deyim, ama tanımanız olanaksız. Bir ara bırakmıştım, bu yaz geri döndüm. Son bir aydır kullandığım isimle belki tanıyabilirsiniz. İlk ismimi falan bildiğinizi sanmıyorum. Öyle işte... Edebiyatla pek aram yoktur. Matematiğe taparım. O benim vazgeçilmezim. Biyoloji de tabi ki. Neyse. Okulda belli başlı bir grubumuz var işte. Her şeyi birlikte yaparız falan filan feşmekan... Yani okulda çok eğleniyorum diyebilirim. 27 Ağustos'ta doğdum. Başak burcuyum + burçlarla fazlasıyla ilgilenirim. Sonracığımaa.. Şarkı dinlemeyi ve söylemeyi severim. Sesim eskiden güzeldi ama değişti. N'olduğunu hâlâ anlamadım. Ama yine de severim sesimi. Güzel olduğu için değil, benim olduğu için. Rape taparım. Rap benim hayatımdır. Aslında yok, olmadı böyle bir cümle. Rapten pek haz etmem. Şer benim hayatımdır. Ben Şer'e taparım. ŞerŞerŞer diye kağıda bir sürü de yazmışlığım var hani. "Şer dışında kimseyi dinlemiyor mu bu kız?" diye soru soran varsa cevaplıyayım =P. Sehabe, Lady Gaga, Britney Spears, Beta, Sancak, Sagopa, Amy Lee, Teoman, Şebnem Ferah, Manga, Yalın, Beyonce, Jay-Z, Black Eyed Peas, Bullet For My Valentine, Celine Dion, Damien Rice, Ender, Norm, Fergie, Hayko, Katy Perry, Kolera, LP, Metallica, Reamonn, Redd, Taylor Swift, Tripkolik falan. Daha var gerçi, ama bu kadarı yeter sanırım. "Kişiliğimi anlatmak gerekirse.. Arkadaş kavramı benim için bambaşkadır. Kimse kolay kolay giremez hayatıma ve girenler de kafasına estiği gibi çıkıp gidemez hayatımdan." diye bir arkadaşımdan da alıntı yaparak kendimi anlatayım. Aynen, o benim için de geçerlidir. Kankalarıma çok değer veririm. Sevgiliden bile çoktu eskiden... Ama şimdi sevgilimi, kankalarımdan daha çok seviyorum.Gerçekten arkadaşım dediğim biri için canımı bile verebilirim.. Herşeye çok çabuk ve gereğinden fazla bağlanırım.. Bu da çok fazla dost kazığı yememe sebep olan durumlardan biri.. Yaşadığım olaylar sayesinde ayakta durabilmeyi öğrendim. Beni ağlatmak git gide zorlaşmaya başlıyor. Kötü olaylar karşısında içim cız etse de kahkahalar atıyorum. Bir olay karşısında tepkimi tamamen vereceğim tek kişi Piraye'dir. Onun yanında ağlarım, o benim annemdir. En yakınımdır. Çok severim kendisini. (Onu yazmazsam olmaz..!) 17 Ocak'tan beri hayatımın en önemli insanıyla birlikteyim. Hiç bitmeyeceğini umduğum bir birliktelik yaşıyoruz. İşte bu kadar. Daha ne yazacağımı bilmiyorum. Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ve sorunlarınız olursa, bir pm uzaklığınızda bulunmaktayım.^^ | |
|
| |
Virginia Grace Lewicki Müdür & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 9:53 pm | |
| Okumama gerke yok hepsini bilmekteyim. Mal'ımm.. yerim senii...^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 9:57 pm | |
| Yi beni malım :Q (Bu ifadeye tapmak.) Beni tanıyorsun, okumasan da olur. Ama hoşgeldin dememişsin =P | |
|
| |
Virginia Grace Lewicki Müdür & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 10:02 pm | |
| Çünkü yeni gelmedin ya mal asdasds.. | |
|
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 10:07 pm | |
| Umrumda mı? Söylemedin ama... asdfg | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 10:15 pm | |
| Şuan okumaya üşendim Cemreee. Olsun. Yine de memnun olucağımı biliyorum. Msnimde varsın. O kadar takım yaptım; ama tanışmamıştık. İyi oldu bu xD | |
|
| |
Macias Antunez Laerod Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : İzmir Evcil Hayvan : Kartal. Kayıt tarihi : 24/04/10
| |
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* C.tesi Nis. 24, 2010 10:25 pm | |
| Cemreeeeee canım tanıyor muyum seni çıkaramadım ama ben de Mine memnun oldum =) | |
|
| |
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 1:01 am | |
| Okumayaok üşendim be hatun. Seni tanıyorum zaten... İyi ki varsın falan filan. | |
|
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 8:17 am | |
| Çisem'im, ben daha yorumları okumaya üşeniyorum, bunu niye okuyasın ki? asdfg. Evet, iyi oldu =D Ümit, hoşbuldum asdfg. Sen de hoş geldin =P Mine, ben seni tanımadığıma göre sen de beni tanımıyorsundur. Ben de memnun oldum canım =) Avşar, okumasan da olur. Beni tanıyorsun zaten. Sen de iyi ki varsın lan. | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 9:36 am | |
| hoşgeldin ben de Yağmur ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 10:51 am | |
| Asıl sen hoş geldin canım =) | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 11:27 am | |
| Hoşgeldin diyemem ama yazasım var XD Merhaba o zaman ! | |
|
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 12:09 pm | |
| Tamam, yeter ki yazın anam. Merhaba ! =D | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 12:12 pm | |
| Memnun oldum | |
|
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| |
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 12:18 pm | |
| Oy, tanışmaz mıyız? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| |
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 12:54 pm | |
| İkizimle tanışmama ihtimalim? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Paz Nis. 25, 2010 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 9:15 am | |
| Okumaya hâlâ üşendim. Ama bir ekleme yapıcam. Harbi malsın lan xD Avatar-İmza'daki model listesini düzenlicektin hani >.< | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 9:36 am | |
| Okumakla uğraşmadım, tanıyor muyum? Evet! Hoşgeldin demek saçma olur, ben diyorum ' Hoşbuldum arkadaaşlaaaaaaaar. ' Neyse, later, my Love ^^ |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: *Ilgazındeyimiylebirmal* Ptsi Nis. 26, 2010 12:33 pm | |
| Söz veriyor tutmuyor işte. Dünkü konuştuklarımız da yalan oldu değil mi Cemre? | |
|
| |
| *Ilgazındeyimiylebirmal* | |
|