| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|
+10Victoria Claire Hale Janice Audorphe L'Amour Elãnoura Majevski Gabriella Anne Martinez Steffie Frannie Carton Pearl Hester Pryne Virginia Grace Lewicki A. Gronvgué Andreomeda Issa Philippe Veranôva Dé Lauretté 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 6:25 pm | |
| Tanışıyoruz ama o kadar yani Pek konuşmayız biz =( | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 6:34 pm | |
| Adı Selin'di yanılmıyorsam. Tam modellik fotoğraflar çekilebildiği bir gerçek (: | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 6:44 pm | |
| Zırt pırt ona yorum yapıorm ama ben yaa | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:02 pm | |
| Yapma. Zorlayan mı var. x.x Msninden takmıyo' yalnız beni.. | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:13 pm | |
| Açık mı ki o BEn kişi listesine bakmayan bir özürlüyüm xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:27 pm | |
| Adminleri kıskandıracak kadar post kasmak için uğraşan üye. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:35 pm | |
| Gözleri bozuk olan. Orada ' Üç Açı ' yani ' Triangle ' yazıyor. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:37 pm | |
| Ben birini latince birini ingilizce almıştım ama o da kabulüm =) Profilde nerden bölümüne yarılasıcıya (öyle bişi olması gerek o kelimenin) güldüm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:39 pm | |
| Yarılasıya değil miydi? Hayır, cidden bilmiyorum. Ama böyle bir kelime gördüm, evet. Nihoaha. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:40 pm | |
| Sanırım haklı. Yarılasıya olabilir. Peki "evladiyelik" diye bi kelime var mı? Bunu biliyor mudur acaba | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:43 pm | |
| Evet, var. Bunu biliyorum bak. Nihoa. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 7:58 pm | |
| Sende farklı kişilerle konuş, farklı müzikler dinle. Zorla konuşturan veya dinlettiren yok ki |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:01 pm | |
| Canım istemio DÖndüm dolaştım yine kızına dadandım xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:02 pm | |
| Öteki gün akşama, RP'yi koyar, merak etme. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:04 pm | |
| İnancımı kaybettim ben. Eski usul yazdırıcam ona. Geçen yaz 5 dakkada 1 rp atardı. Bedenen genç ruhen baya "moruk" bi evlada sahip | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:05 pm | |
| Benim kızımdan da bu beklenir zaten. Biliyorum, biz onu yaparken malzemeden çaldık. |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:06 pm | |
| Hehe:D Güldürdü beni akşam akşam. O da güler inş. | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:07 pm | |
| Kulaklarımı çınlattı *-* Sevilir sayılır. ıska. Yuh, o zamanlar hızlıydım bebek evet, ama artık o zamanda değiliz | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:08 pm | |
| Burası "SAKARYA" dersem o anlar aklımdakileri .d | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:10 pm | |
| chdgfhsıhfghdjhghfkhgdkghjdffghdg. üstteki hakkında düşüncem budur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:11 pm | |
| Yavrum, şu 'Saç sürükleme' olayında ki Susan hariç baş kahraman varya, biliyorsun işte. O'nu görürsen söyle, MSN'de kalsın biraz. Özlemek durumundayım *-*
ıska
Ünlüsü, cidden nefret edilecek türden.
ıska
En tepeye bak. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:15 pm | |
| Söyliyceğim o hayırsıza babacıkım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Cuma Nis. 30, 2010 8:18 pm | |
| Tamam, kızcezim. Seviyorum seni ^^. |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|