| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|
+10Victoria Claire Hale Janice Audorphe L'Amour Elãnoura Majevski Gabriella Anne Martinez Steffie Frannie Carton Pearl Hester Pryne Virginia Grace Lewicki A. Gronvgué Andreomeda Issa Philippe Veranôva Dé Lauretté 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Çarş. Nis. 21, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:03 pm | |
| hani buraya tanımıyorum yorumu yapanlar var ya ben onlara uyuzum lakin şimdi benimde bunu yapmam gerek fiyakalısından bir tanımıyorum yapsam olur mu ki ? Ama fiyakalısından tanımıyorum nasıl denilir. ben yeniyim rp aleminde diyip sıyrılmak istiyorum. yeni döndüm yani yanlış anlamayın o zaman üstekini tanımıyorum ama yakında tanıyacağım eminim XD | |
|
| |
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:06 pm | |
| İsmi Sibel'imsi, Deniz'imsi birşeydi sanırım. Bir ara çok konuşurduk. Ama emin değilim. İyi biridir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:07 pm | |
| Avşar seni çok görürdüm ama tanışıklığımız yok sanıyorum, adımda Selin XD | |
|
| |
Virginia Grace Lewicki Müdür & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:08 pm | |
| İşte Selin'i siteye ve Rp'ye döndürmek Seviyorum kendimi. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:10 pm | |
| Bir ton soru sordum ona ve daha da soracağım yakında benden yaka silkmez umarım XD Face'den tanışıp ekleşmiştik biz iyi ki ekleşmişiz o zaman, rp'ye döndürdü bir iletisi XD | |
|
| |
Pearl Hester Pryne Bitkibilim Profesörü&Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:11 pm | |
| Ene görmüyorduk bir süredir rplerde iyi olmuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:12 pm | |
| A özledim onu ^^ Mert'den alıyoruz haberlerini sürekli ama çok oldu görüşmeyeli kanımca di mi ? | |
|
| |
Pearl Hester Pryne Bitkibilim Profesörü&Hufflepuff Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. C.tesi Nis. 24, 2010 11:29 pm | |
| Eh, evet. Mert'i de görememeye başladım aslında iş güç anca rp siteleri açılınca... :/ | |
|
| |
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Paz Nis. 25, 2010 12:06 am | |
| Bilge. RP'ye ilk başladığım siteden hatırladığım değerli bir hatundur kendisi. | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Paz Nis. 25, 2010 7:47 am | |
| Cemre sayesinde adını çok duyduğum. | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Paz Nis. 25, 2010 2:49 pm | |
| Gerçek karakterini tanımıyorum ama rp karakteri oyyy ginger bişe gingerları severim o.o | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Paz Nis. 25, 2010 4:10 pm | |
| Kızı pek sevmesem de imzadaki fotolarına hasta oldum. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 2:50 pm | |
| Büşra. Tanımıyorum. Ama elbet tanışırız bence. | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 2:53 pm | |
| Tanışırız gibime geliyor benim de Rp yapmak isterim bir ara. Künye konusunda uyandırdı beni | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 2:57 pm | |
| Ha evet. Künye konusunda uyardıydım. Yeni hatırladım. Ve evet, Rp yapılabilir birara.. (: Bir de şey.. İmzası bir bende mi gözükmüyor acaba. | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:04 pm | |
| Bende de gözükmüyor Hallederim şimdi. Modeli çok sevimli. Tuğçeyi hatırlattı bi an xD | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:10 pm | |
| İmzasındaki sözü neden aldığını düşünüyorum (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:11 pm | |
| Kendisini tanımıyorum; ama dayanamayıp imzası hakkında bir yorum yapıcam. Yıldızlar olmasa cidden süper bir imza olurmuş (: Ha bir de.. Hufflepuff olmasan da daha iyi olurmuş da neyse xD | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:16 pm | |
| Nara- Gitme ~ Cici kııızzzzzz | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:17 pm | |
| Nara. Bayılırım o şarkıya. Tabii bazı nedenlerden dolayı dinlemiyorum artık. İmzasına koymuş. Saygıyla eğiliyorum karşısında. xD | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:18 pm | |
| aslında benm de dinlememek için güzel nedenlerim var ama sevdiğim bi şarkıyı silmeye değmez diyorum Ojelere öl bit tap xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:19 pm | |
| Daha ne ojeleri var benim hatunumun (H) Ve benim cidden dinlememem lazım. Bazı anıları canlandırıyo', tiksindiğim anıları. Hiç gerek yok. Uhm. Üstteki pm'ine bakmalı mı ne? | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:20 pm | |
| EVet fark ettim ve baktım xD Hatta yenisine de bakıacm şimcik xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. Ptsi Nis. 26, 2010 3:26 pm | |
| Teşekkürlerimi buradan tekrar sunuyorum ona. Bi konuda epey yardımı dokundu (: | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz. | |
|