| *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD | |
|
+2Steffie Frannie Carton Stacy Nicolette Avéleon 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 7:02 am | |
| İlk olmak istedim *höh* - Spoiler:
Piraye'mle karşıya geçerken. Çok önceden kalma bir resim. Saçım uzunmuş, koyayım dedim xD Aynı sebep. Lanet saç uzunmuş! Yine uzun saç! Yine uzun saç! Niye kestirdim? Salağım çünkü ben. Kuzenimle ben. Bu fotoğraf bir de Sülfatımaydı, o beğenmişti. Kuzenimi de onu da çok seviyorum <3 Soldaki benim okuldaki yılbaşı partimizde çektik Yılbaşı özel Çok büyük sanki. Öylesineydi işte. En sevdiğim kankam beğendi, koydum. Aynen, öylesine. xD Uzun saç. .i Mimozalar (A) Sırf Avşar beni öldürsün diye. *eskidenkalmamod* Soldaki benim, Piraye'mle fotomuz. xD Bunu seviyore işte :Ç
~DÜNYADA BÖYLE ÇİRKİNLİKLER DE VAR! GÖRÜN,DUYUN,HAYVANLARI KORUYUN! asdfghj | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 11:09 am | |
| | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 11:10 am | |
| Neden herkes kızıyo o.o Tamam, geçti gitti. o.o | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 11:31 am | |
| Sen küçüksün! *sanki kendisi çok büyük smiley* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 11:53 am | |
| Sen benden de küçüksün mal. xD | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 2:25 pm | |
| Ayy ilk ben açacaktım XD neyse şu sarı çiçekli resim mükemmel XD Dipçik not: sigara da eline hiç yakışmıyor | |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 4:20 pm | |
| Ahaha, yakışmadığını biliyorum. Sevmiyorum da. İş sadece Avşar'ı kıl etmek. xD | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 4:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 9:50 pm | |
| Yaşınız küçük, içmeyin. Diyorum ben, yakışmıyor. Büyüyün, sonra ben düşünürüm. *Sahiplenentabelasıkaldıransmiley* |
|
| |
Morpheus Léo Elysion Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 34 En belirgin özelliği : Sence ? Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Çarş. Nis. 28, 2010 10:17 pm | |
| Slytherin bina sorumlusu, öğrencisi olduğun hatta Klaamka'yı kullandığın için yere göğe sığdıramayabilirim seni xD | |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Perş. Nis. 29, 2010 12:31 pm | |
| - Evan Triangle Castinholt demiş ki:
- Yaşınız küçük, içmeyin. Diyorum ben, yakışmıyor. Büyüyün, sonra ben düşünürüm. *Sahiplenentabelasıkaldıransmiley*
Sigarayı mı sahiplendin beni mi anlayamadım =P İçmiyorum ki zaten. xD - Morpheus Léo Elysion demiş ki:
- Slytherin bina sorumlusu, öğrencisi olduğun hatta Klaamka'yı kullandığın için yere göğe sığdıramayabilirim seni xD
Yere göre sığdırama beni :Ç Biterim ben onlara :Ç | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Perş. Nis. 29, 2010 3:37 pm | |
| Hiç içer misin |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Perş. Nis. 29, 2010 5:40 pm | |
| Birkaç kere içtim, abartmayalım *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Perş. Nis. 29, 2010 8:34 pm | |
| Umurumda olur mu? ve bir kere değil, yalan yok lütfen. |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Cuma Nis. 30, 2010 5:28 am | |
| Bir kere demedim dikkatini çekerim, birkaç kere. xD | |
|
| |
Morpheus Léo Elysion Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 34 En belirgin özelliği : Sence ? Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Cuma Nis. 30, 2010 7:17 am | |
| - Veranôva Dé Lauretté demiş ki:
- Morpheus Léo Elysion demiş ki:
- Slytherin bina sorumlusu, öğrencisi olduğun hatta Klaamka'yı kullandığın için yere göğe sığdıramayabilirim seni xD
Yere göre sığdırama beni :Ç Biterim ben onlara :Ç Tamam xD O zaman bu, sen ve Cyrus'la iyi dost olacağız anlamına geliyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Cuma Nis. 30, 2010 7:35 am | |
| Her ne karın ağrısıysa. Sonuçta, içtin. ' Bağımlısı olucam senin yüzünden. ' Dikkat. For Youurrss.. |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD Cuma Nis. 30, 2010 3:47 pm | |
| Mal, öküz. O sigara ne orda öyle -.- Böö. Yakışmamış. Nese... Katılıyorum. Uzun saçlı çok tatlısın. Uzat saçını uzat uzat. Uzatmazsan buluşmam bak xD | |
|
| |
| Konu: Geri: *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD C.tesi Mayıs 01, 2010 8:24 am | |
| - Morpheus Léo Elysion demiş ki:
- Veranôva Dé Lauretté demiş ki:
- Morpheus Léo Elysion demiş ki:
Yere göre sığdırama beni :Ç Biterim ben onlara :Ç Tamam xD O zaman bu, sen ve Cyrus'la iyi dost olacağız anlamına geliyor. Katılıyorum xD - Evan Triangle Castinholt demiş ki:
- Her ne karın ağrısıysa. Sonuçta, içtin. ' Bağımlısı olucam senin yüzünden. ' Dikkat. For Youurrss..
Aman, fazla söze gerek yok, bitti gitti xD - Janice Audorphe L'Amour demiş ki:
- Mal, öküz. O sigara ne orda öyle -.- Böö. Yakışmamış.
Nese... Katılıyorum. Uzun saçlı çok tatlısın. Uzat saçını uzat uzat. Uzatmazsan buluşmam bak xD Neden herkesin sigarama karşı bir takıntısı var ya -.- İyi, yakışmamış -.- Tamam, uzatıcam o.O | |
|
| |
| *İlkbenaçtımhöh* Cemree xD | |
|