| Cemree. | |
|
+2Nymph Xénia Miller Lilith London Bennet 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Cemree. Paz Nis. 25, 2010 3:10 pm | |
| O bibibibitaneğ. İkizim benim, herşeyimiz aynı. Bir de başak burcu. En iyi anlaştığım burç. Çok seviyorum kendilerini.
En son Lilith London Bennet tarafından Paz Nis. 25, 2010 4:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Paz Nis. 25, 2010 4:00 pm | |
| Mal. Cemrem. Ufaklık. Piskopat. Tapmak ona. Çok sevmek . Benim birtanem o. Cemre işte cemre uzatmaya gerek var mı? Fazla söze gerek yok o kendini biliyor. | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Paz Nis. 25, 2010 7:15 pm | |
| *Teşekkür ettim bibibitanemm. *Yerim seni malım.
Cemre, hava değişimlerine neden olan malca bir şey bence. asdf | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Paz Nis. 25, 2010 8:17 pm | |
| Sedef'e şeytan demesine rağmen içindeki potansiyeli göremeyen, sigaralarımı kıran üzerine de bir tane tokat geçiren bir arkadaştır kendisi. Tarafımdan sevilir. o.O | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cemree. Ptsi Nis. 26, 2010 8:04 am | |
| Tarafımdan sevilir, tapılır. Çok net duygular beslenir. Ama, sigara konusunda çok hassas biridir. Dayanamaz. o.o |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Ptsi Nis. 26, 2010 3:46 pm | |
| -->Ama ama hak ettin o tokadı. Hiç şey yapma şimdi. Sedef şeytan tabi, bende şeytanlıktan gıdım yok. o.O Sigaradan çok nefret eden bir yapım var, ne yapabilirim? Tabi tarafından sevilecek, diğer taraftan da seviliyorsa o.O --> Tarafından sevilir, tapılırım, çünkü ona da aynıları olur. Ama sigara konusunda hassasım cidden o.O | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: Cemree. Salı Nis. 27, 2010 5:12 pm | |
| Sigara konusunda hassas olmasını kınadığım, sevilesi manyak şahsiyet. Başlığa girdiğimdeki ilk düşünce ' nerden çattım ben ona lan! ' oldu. Gözünün önünde, saçlarımı kuruttuğum, düzleştirdiğim, süslendiğim, dasn ettiğim, mallık yaptığım, sarhoş halimi dahi görmüş, krizlerime tanık olmuş insandır. | |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Salı Nis. 27, 2010 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: Cemree. Salı Nis. 27, 2010 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cemree. Salı Nis. 27, 2010 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| Cemree. | |
|