Jessica Rutherford Slytherin III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 7 En belirgin özelliği : Fiziği. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 1:13 am | |
| İyi sabahlar ey halk! Horoz şeediyor be o.O Ha, adım Melis; ya da Çağlar'ın değişiyle Miliz, Eda'ya göre Meliş, Örs'e göre Mell. Ben daha sayıyım. Melis dışında "Meliş, Miliz, Mülüz, Mülüs, Milis, Melüs, Melüz, Mülüz, Mülüs, M-chan, Melon, Mell, Mel, Me, M vt(ve türevleri)" şeklinde hitap edebilir, üstüne sizde bir isim takabilirsiniz. Yabancılık çekmem. Anime izleyip, manga okuyan bir insanım. Japonlara karşı anlatamadığım bir sevgi var içimde. Enee, yaşım on beş buçuk bu arada xD Lise 1'deyim. Düz lise falan. İzmir'liyim hani yanlış olmasın xP Yok, aslen İzmir'li değilim. Aman hiç girmiyim o konuya bi' daha çıkamam. Lise 2'de Dil bölümü seçicem. Japon Dili ve Edebiyatı'ndan tercüman Ağırlıklı olarak Gothic Metal & Doom Metal dinlesemde bu iki tarzıda benimsemediğim için oldukça neşeli, mutlu bir insanım ben. Arada bir R&B kaçıyor öyle. Diğer müziklerden sıkılınca. Ders içi notlarım pörfekt, sınav notlarım yerlerde sürünüyor. Aa, du' bakiim, 5 yıldır rp yapıyorum. Hmph, şu son aylardir Carolien Adelric, Silje Hansen, iki gündürde Jessica Rutherford olarak tanıyabilirsiniz. Eskilerden Solian ailesinin o büyük abla vardı ya, Scarlett hani. O benim işte. Fujioka'larda Amaya benim. Başkaa, başka yok. Yiter. Hoşbulduaam ^^ | |
|
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 1:15 am | |
| Hoş geldin, Mel. Ben de Mel | |
|
Macias Antunez Laerod Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : İzmir Evcil Hayvan : Kartal. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 1:16 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 1:17 am | |
| Yaşaşın Mel olmak ! ^^
Hoşbulduum ^^ | |
|
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 1:22 am | |
| Hoşgeldin. MSN muhabbetinden sonra buraya yazma zorunluluğu hissettim. Tekrar aynı sitede olmak güzel Solian kardeş | |
|
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 8:44 am | |
| Melisss! *Tanıdığı adam görünce dalan Selin* | |
|
| Konu: Geri: Meliş. Paz Nis. 25, 2010 8:51 am | |
| Zülüüüğn ! *-* Issa ve RHW. Senin olduğunu anlamalıydım ama xD | |
|
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Meliş. Ptsi Nis. 26, 2010 12:52 pm | |
| Akşam RP yapıyoruz seninle. Kurgu belli zaten. Haberin olsun. | |
|