| Ümit. | |
|
+5Issa Philippe Virginia Grace Lewicki A. Gronvgué Andreomeda Melsa Gehenna Macias Antunez Laerod 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Macias Antunez Laerod Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : İzmir Evcil Hayvan : Kartal. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Ümit. C.tesi Nis. 24, 2010 11:52 pm | |
| Eveeeet , Nerden başlasak bilmiyorum. Öncelikle, ben Ümit . Doğma büyüme izmir'li olup 19 yaşındayım. 9 Eylül Üniversitesi Müzikal Teknolojiler bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Yine de üniversiteye hazırlanıyorum, neden biraz daha iyisi olmasın diyerekten. -İlk sınavım ne kadar kötü geçsede. ^^- Biraz uçuk, biraz kaçık, azcık olgun, az şımarık ve kendini beğenmiş bir tipim. Tanıyan çoktur, tanımayanlarda çoktur heralde. Rp git gide genişleyen bir hobi olduğundan geri döndüğümde tanımadık bir sürü insanla karşılaştım. Yaklaşık beş buçuk, altı yıldır Rp-Ro yapıyorum. İspanyol ve Alkolik olarak bilirler genelde. -ikisi de değilim.- Tanıyan , tanımayan herkes yazarsa sevinirim. Rp yapacak kişi sayısı artmış olur.
| |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Ümit. C.tesi Nis. 24, 2010 11:56 pm | |
| Hoş geldin | |
|
| |
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Ümit. Paz Nis. 25, 2010 12:15 am | |
| Birkez daha aynı benim kafamdasın demek istiyorum Ümit. İyi ki tanıştık. Hoşgeldin. | |
|
| |
Virginia Grace Lewicki Müdür & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Ümit. Paz Nis. 25, 2010 12:39 am | |
| Ümit'm canım hoşgeldin. Snei burda görmek beni ne akdar mutlu etti bilemezsin. ^^ | |
|
| |
Macias Antunez Laerod Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : İzmir Evcil Hayvan : Kartal. Kayıt tarihi : 24/04/10
| |
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Ümit. Paz Nis. 25, 2010 5:38 pm | |
| Yazmadığım başlıkları geziyorum XD Hoşgeldin ya da merhaba türevi bir şey dediğimi farzet XD | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Ümit. Paz Nis. 25, 2010 5:41 pm | |
| Aaa Ümit xD :sahneyiperdearkasındanizleyenkızmodu: Sen beni tanımzsın ama ben seni tanırım gibisinden bi laf edesim geldi xD Hoş bi iki kez konuşmuşuzdur en fazla. Bende pek tanıorum diyemem seni. Her neyse; Selaaammmmm | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Ümit. Paz Nis. 25, 2010 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Ümit. Ptsi Nis. 26, 2010 9:13 am | |
| Ümiiit. Başlasam roman yazarım biliyo'sun diğ mi x.x Kendimi tutarak bir deniyim bakalım... Yaklaşık bir buçuk yıldır tanıyorum sankim seni. En az bir buçuk en azından. Vuhuuv. Ne kadar olmuş ya. Hiç kötü anlaştığımız bi'an olmadı ama. Hee, birbirimize gıcıklık yaparız o ayrı. Bu da ikimizin kişiliğinden geliyo' zaten. Evet, herkesin de söylediğine inanarak söylüyorum, gıcıksın. Ama seviyorum lan seni. Uzuunca zamandır konuşmuyorduk. Beni bulman iyi oldu ha. Bu siteyi daha bi sevdim bu yüzden hani. Hiç bi zaman aşırı yakın olmasak da hep eğlendirdin beni. Seda muhabbetineyse hiç girmiyim ben.. xD Neyse. Hoşgeldiğin için çok sevindim xD | |
|
| |
Elroyd Dorriel Melgrod Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Ümit. Cuma Nis. 30, 2010 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Ümit. Cuma Nis. 30, 2010 6:21 pm | |
| Tanıtmayı beceremiyorum di mi? Hoşgeldin demek kolaydır ya ondan XD Neyse biz zaten tanışmıyoruz o zaman ben Selin memnun oldum efendim çok ! XD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Ümit. Cuma Nis. 30, 2010 6:37 pm | |
| | |
|
| |
| Ümit. | |
|