| Sweetpain :: | |
|
+9Cyrus Abraham Owstone Nora Skien Issa Philippe Nymph Xénia Miller A. Gronvgué Andreomeda Macias Antunez Laerod Gabriella Anne Martinez Janice Audorphe L'Amour Virginia Grace Lewicki 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Virginia Grace Lewicki Müdür & İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Sweetpain :: C.tesi Nis. 24, 2010 2:08 pm | |
| Genelde rpg aleminde ilga, ilg, ılga, vb. adlarla bilinirim. Ankarada lise 3 öğrencisiyim. İlerde fotoğrafçılık yapmak istiyorum. Rpg'e 2 yıldır devam ediyorum. filan filan.. girişte bunların hepsi yazılı. Bunun dışında siteyi açtığımız için çok mutluyum. umarım sizlerde mutlu olmuşisunuzdur ve seversiniz. İlk başlığı açıp sifta yapayım dedim. İyi etmişmiyim bilmiyorum. Siteyle ilgili her türlü fikir için bana pmle ulaşabilirsiniz. Hepiniz hoşgeldiniz. Bide bu tanışma başlıklarında benim ufak bir oyunum oluyor. Her gelen bana benimle ilgili merak ettiği bir şeyi sorsun, bende cevap veriyim. Böylece daha iyi kaynaşır, tanışır, muhabbet ederiz. O zaman sorularınızı alayım. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Sweetpain :: C.tesi Nis. 24, 2010 10:17 pm | |
| Büyük ihtimalle tanıyorum, büyük ihtimalle msn'imde varsın, hatta büyük ihtimalle site ile ilgili bişi sorduğum kişi sensin. Öyleysen ben büyük bi malım onu fark ettim. Olsun. Memnun oldum ben de yine de. Çisem ben xD | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| |
| |
Macias Antunez Laerod Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Nerden : İzmir Evcil Hayvan : Kartal. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 12:51 am | |
| Ümit ben. Memnun oldum. xD
| |
|
| |
A. Gronvgué Andreomeda Büyücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 32 Nerden : Fransa En belirgin özelliği : Bağlı, Etkileyici, Kurnaz Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 1:04 am | |
| Avşar ben. Memnun oldum ben de. Aslında uzun birşeyler yazarım da klavyemi biliyorsun. >.< | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 11:19 am | |
| Çisem. Büyük ihtimal değil kesin tanıyorsun bitanem. ^^ Ama mal değilsin o Cemre'ye özgü. ^^ Minecim memnun oldum. Hoşgeldin vede. Ümit memnun olmadım ^^ ikinci tanışma istemiyorum bir tabne yetti banaa... asdasd Avşar bu klavyeyle o kadar yazmışsın helal olsun ^^ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 11:32 am | |
| Selam bende Selin o zaman | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Nerden : İtalya En belirgin özelliği : Şevkatli Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 11:55 am | |
| Ah selam selin bende ılgaz asdasdasd. | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 11:56 am | |
| Memnun oldum çok XDXD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 11:58 am | |
| Bende bende gene. | |
|
| |
Nora Skien Mitoloji Profesörü
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : İskoçya Evcil Hayvan : Bast adlı bir kedisi, Drake adlı bir baykuşu var. En belirgin özelliği : Bakışları. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 1:28 pm | |
| Selin dı sekınd olarak memnun oldum diyorum o zaman ben de. | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 1:35 pm | |
| Sen benim için hep Liz olarak kalacaksın. ^^ Liiiiiiiiiiizzzz... ^^ Çok memnun oldum Selin di arkadaşım asadsasd ^^ | |
|
| |
Nora Skien Mitoloji Profesörü
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : İskoçya Evcil Hayvan : Bast adlı bir kedisi, Drake adlı bir baykuşu var. En belirgin özelliği : Bakışları. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Paz Nis. 25, 2010 1:43 pm | |
| Liz'lik iyidir. Hala öyleyim bir kaç sitede zaten. Heyt ve Erwin'imiz, Rudd'umuz, Wyatt'ımız bile vardı. Nostalji. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 9:06 am | |
| [quote="Nymph Xénia Miller"]Çisem. Büyük ihtimal değil kesin tanıyorsun bitanem. ^^ Ama mal değilsin o Cemre'ye özgü. ^^ [quote] Yok.. O Cemre'ylen bir ortak noktamız. Ben de malım. ^^) En azından şuan fark ettim hani. xD | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 12:41 pm | |
| Değilsindir Çisem. En azından Cemre kadar olma olur mu? (o.O) Bu arada Ilgaz klavyem düzeldi, mutluyum huzurluyum ve yazma özgürlüğüm yeniden geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 12:50 pm | |
| Cemre kadar olma olur mu.? Hıum. Tamam. Aza indirgemeye çalışırım xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 12:55 pm | |
| Feci küfür yiyeceğim bunlar okunduğunda. | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 5:33 pm | |
| Aşk olsun Avşar. =P Sana ne mallık yaptım ben? Asdfg | |
|
| |
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 7:36 pm | |
| Buluşmayı hatırlatmak istemiyorum | |
|
| |
Seçmen Şapka Kadim Şapka
Mesaj Sayısı : 1 En belirgin özelliği : Öğrencileri binalarına ayırmak Kayıt tarihi : 20/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 7:41 pm | |
| Sohbet başlığınızı bölüm. Ruuuuuuuuudd Erwiiiiiiiiin ah... onalrda gelsiinnnnnn Liz diyorum. Gerçi onlar gelirse ben Mel kadar sabırlı değilim siteyi yıkarım asdasdasdasd... ^^ Edit :: Takkede yakıştı bana. ^^ | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Ptsi Nis. 26, 2010 7:45 pm | |
| Hak ettin diye yineliyorum Avşar. xD | |
|
| |
Olympé D'mondie Ravenclaw V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 31 Nerden : Yetimhane En belirgin özelliği : Şımarık, Deli Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Perş. Nis. 29, 2010 6:41 am | |
| Cemre hala devam ediyosun cık cık cık git lan sohbete asdasd... ^^ Seçmen takke bile girdi arayaaa... | |
|
| |
Léonard Aurel Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 7 En belirgin özelliği : Ciddiyeti Kayıt tarihi : 27/04/10
| Konu: Geri: Sweetpain :: Perş. Nis. 29, 2010 10:46 pm | |
| Zuhahah xD Seçmen Şapka'nın da imzası var. İşte bunu ilk kez görüyorum. | |
|
| |
| Sweetpain :: | |
|