Septium RPG'ye hoşgeldiniz

Forumumuza yeni üye olacaksanız lütfen RP kuralları içerisinde ad-soyad ile üye olunuz. Eğer üye iseniz aşağıdaki butondan veya forumun içerisinden giriş yapabilirsiniz.

Sihirli günler.

Septium RPG'ye hoşgeldiniz

Forumumuza yeni üye olacaksanız lütfen RP kuralları içerisinde ad-soyad ile üye olunuz. Eğer üye iseniz aşağıdaki butondan veya forumun içerisinden giriş yapabilirsiniz.

Sihirli günler.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kişilik Testleri

2 posters
YazarMesaj
Leatitia Rhéa Dé Lauretté
Uçuş Profesörü
Uçuş Profesörü
Leatitia Rhéa Dé Lauretté

En belirgin özelliği : Her zaman sakin ve soğukkanlı olan tavırları.

Kişilik Testleri Empty
MesajKonu: Kişilik Testleri   Kişilik Testleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 10:15 pm

İçinizdeki Mistik Hayvan Hangisi?
Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Kedi misiniz maymun mu?
Bazen arkadaşlarımıza, yakınlarımıza takılırız: Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Kalem misiniz yoksa silgi mi?
Hiç düşündünüz mü, kırtasiye malzemesi olsanız ne olurdunuz? Belki kalem gibisiniz; renkli, iz bırakan, sürekli bir şeyler yazan, çizen... Ya da silgi gibisiniz; yazılmış çizilmiş şeyleri beğenmeyip silen... Kimbilir belki defter gibisiniz; koruyan, saklayan, hatırlamasını sağlayan... Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Frenleriniz ne durumda?
Hayatta denetim mekanizması işlemese neler olurdu? Komediden trajediye uzanan bir dizi aksilik! Hepimizin içinde bir fren mekanizması var. Kendimiz ya da başkaları için kullandığımız bu mekanizma sonucu kiminin frenleri gevşek, kimininki aşırı sıkıdır. Ya sizinki ne durumda? Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Problem misiniz Yoksa Çözüm mü
Kimileri için bazi insanlar sürekli sorun yaratir, kimileri ise sorun çözmede ustadir. Bu açidan problemle veya çözümle özdeslesiriz. Peki ya siz, siz problem misiniz, yoksa çözüm mü; iste test, test edin görün!Testi Yap

Spoiler:

Sözleriniz mi, gözleriniz mi..
Acil durumlarda, sıcak krizlerde nasıl davrandığımız nasıl biri olduğumuzla yakından ilişkilidir. Kimimiz bebekleşiveririz, ille de birileri yardım etsin isteriz. Kimimiz olayın üstüne gideriz. Zeytinyağı gibi üste çıkanlarımız da vardır. Kimimiz zarif kaçağı oynarız. Ya siz, sizin ilkyardım çantanızda acil durumlar için ne var? Merak ediyorsanız, test edin, görün! Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Aşil topuğunuzu tanıyor musunuz?
Herkesin bir zayıf noktası, eğildiği, yumuşadığı, kırıldığı bir yer vardır. Kimimiz sevdiğimizde, kimimiz eleştirildiğimizde, kimimiz acıdığımızda zayıflarız. Aşil topuğunuzu tanımak istiyorsanız, işte test. Test edin, görün! Testi Yap

Benimki,
Spoiler:

Not, dürüst olalım testi yapıp gönderirken. =P
Zordu ama yine de. =D
Janice Audorphe L'Amour
Yüksek Eğitim Müsteşarı
Yüksek Eğitim Müsteşarı
Janice Audorphe L'Amour

Kişilik Testleri Empty
MesajKonu: Geri: Kişilik Testleri   Kişilik Testleri EmptyC.tesi Nis. 24, 2010 10:29 pm

Mistik hayvan;
Spoiler:
Kedi mi Maymun mu?;
Spoiler:
Kalem mi Silgi mi;
Spoiler:
Diğerleriyle de sonra uğraşırım artık xD
Misafir
Misafir

Kişilik Testleri Empty
MesajKonu: Geri: Kişilik Testleri   Kişilik Testleri EmptySalı Nis. 27, 2010 9:39 am

İçinizdeki Mistik Hayvan Hangisi?

Answer; Anka Kuşu.

Sözleriniz mi, Gözleriniz mi?

Spoiler:

Kalem mi Silgi Mi?
Answer; kalem!

Kişilik Testleri
1 sayfadaki 1 sayfası