Leatitia Rhéa Dé Lauretté Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Fruko kapağı var ya hani, ondan ya. En belirgin özelliği : Her zaman sakin ve soğukkanlı olan tavırları. Kayıt tarihi : 20/04/10
| Konu: Kişilik Testleri Perş. Nis. 22, 2010 10:15 pm | |
| İçinizdeki Mistik Hayvan Hangisi?Testi Yap Benimki, - Spoiler:
Bir anka kuşuyla karşı karşıyayız, siz pes etmeyen bir kişiliğe sahipsiniz. Anka kuşunun özelliği, küllerinden yeniden doğmasıdır. Zorluklar karşısında yılmayan bir yapınız var. Bu arada güzeli de seviyorsunuz. Hayatınız inişli çıkışlı olabilir ama zaten sizin yapınız bu. Kedi misiniz maymun mu? Bazen arkadaşlarımıza, yakınlarımıza takılırız: Testi Yap Benimki, - Spoiler:
Vahşi kedi Dünyanın en özgün "yabani"si sizsiniz. Kalabalıktan hoşlanmazsınız, ama hep içindesinizdir. Yarışmayı sevmezsiniz ama hep en öndesinizdir. Gizlenmeye çalışırken hep göz önünde olursunuz. Hep dış dünya ile muhalefet halindesiniz. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Ama artık huysuzluktan vazgeçseniz iyi olur. Gördüğünüz gibi ne kadar kaçmak isteseniz de kalabalığın ilgi odağı olmaya mahkumsunuz. Neyse ki vahşi kediler gibi, evinizde uysalsınız. Kalem misiniz yoksa silgi mi? Hiç düşündünüz mü, kırtasiye malzemesi olsanız ne olurdunuz? Belki kalem gibisiniz; renkli, iz bırakan, sürekli bir şeyler yazan, çizen... Ya da silgi gibisiniz; yazılmış çizilmiş şeyleri beğenmeyip silen... Kimbilir belki defter gibisiniz; koruyan, saklayan, hatırlamasını sağlayan... Testi Yap Benimki, - Spoiler:
KALEMSİNİZ Kırtasiye malzemesi olsanız, kalem olurdunuz. Hem de durmadan yazıp çizen bir kalem. Üstelik renkli! Ancak aceleyle yazıp çizdiği için hataya sıkça rastlanabilen, zaman zaman da güç okunabilen yazılar yazan bir kalem... Yine de içinizden geldiği gibi ve duygularınız doğrultusunda yazıp çizdiğiniz için okuyan eğleniyor. Kısacası iz bırakıyor, insanları eğlendiriyorsunuz. Tek sorun aşırı hız, yani aceleciliğiniz. Frenleriniz ne durumda? Hayatta denetim mekanizması işlemese neler olurdu? Komediden trajediye uzanan bir dizi aksilik! Hepimizin içinde bir fren mekanizması var. Kendimiz ya da başkaları için kullandığımız bu mekanizma sonucu kiminin frenleri gevşek, kimininki aşırı sıkıdır. Ya sizinki ne durumda? Testi Yap Benimki, - Spoiler:
ÇOK SIKI Fren sisteminiz aşırı sıkı. Bu durum kendiniz için olduğu kadar başkaları için de geçerli. Başka bir deyişle kendinize uyguladığınız sıkı denetim sisteminden çevrenizdekiler de paylarını alıyorlar. Bunun zemininde yatan şeyse hata yapma korkusu. Bu korku o denli yoğun ki çevrenizdeki her şeyi kontrol altında tutmak istiyorsunuz. Elinizden gelse kaderi de kontrol altına alacaksınız! Zaman zaman gölgenizle bile kavga etmenizin nedeni bu... Problem misiniz Yoksa Çözüm müKimileri için bazi insanlar sürekli sorun yaratir, kimileri ise sorun çözmede ustadir. Bu açidan problemle veya çözümle özdeslesiriz. Peki ya siz, siz problem misiniz, yoksa çözüm mü; iste test, test edin görün! Testi Yap- Spoiler:
PROBLEMSINIZ Zor bir insansiniz. Hep kötü bir seyin beklentisi içinde tetiktesiniz. Ama sessiz bir beklenti hali degil bu. Her seyden sikayet ediyor, durmadan kusur buluyor ve rahatsizliginiz her firsatta dile getiriyorsunuz. Dünyanin sorumlulugu sizin üstünüzde. Iyi de, kimse bunu sizden istemedi ki! Lider bir kisiliginiz var ama kök söktürücü bir liderlik bu! Sözleriniz mi, gözleriniz mi.. Acil durumlarda, sıcak krizlerde nasıl davrandığımız nasıl biri olduğumuzla yakından ilişkilidir. Kimimiz bebekleşiveririz, ille de birileri yardım etsin isteriz. Kimimiz olayın üstüne gideriz. Zeytinyağı gibi üste çıkanlarımız da vardır. Kimimiz zarif kaçağı oynarız. Ya siz, sizin ilkyardım çantanızda acil durumlar için ne var? Merak ediyorsanız, test edin, görün! Testi Yap Benimki, - Spoiler:
SÖZLERİNİZ İlkyardım çantanızda sözleriniz var. Ah o zehir zemberek sözleriniz... Yakınlarınız sorunla karşılaşınca "Ben dememiş miydim, yine ben haklı çıktım!"; siz zor duruma düşünce de (aslında kolay kolay zor duruma düşmüyorsunuz; çünkü aklınızda hep o en kötü ihtimal olduğu için abartılı bir tedbirliliğiniz var) zeytinyağı gibi üste çıkma sözlerinin bini bir para! Acil durumda çözüme varmadan önce bol bol laf üretiyorsunuz!
Aşil topuğunuzu tanıyor musunuz? Herkesin bir zayıf noktası, eğildiği, yumuşadığı, kırıldığı bir yer vardır. Kimimiz sevdiğimizde, kimimiz eleştirildiğimizde, kimimiz acıdığımızda zayıflarız. Aşil topuğunuzu tanımak istiyorsanız, işte test. Test edin, görün! Testi YapBenimki, - Spoiler:
SEVMEK Sizin Aşil topuğunuz sevmek. Sevilmek, takdir görmek, kısacası başkalarının sizin hakkınızdaki yargıları hiç önemli değil. Kendinize güveniniz tam. Ne var ki bu güçlü karakter, sevdiğinizde yumuşuyor. Çünkü sevdiklerinizin güçlü olamayacağını düşünüyor, onlara karşı korumacı olmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Başkalarının sevdikleriniz hakkındaki yargılarını fazla önemsiyorsunuz. Not, dürüst olalım testi yapıp gönderirken. =P Zordu ama yine de. =D | |
|
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Kişilik Testleri C.tesi Nis. 24, 2010 10:29 pm | |
| Mistik hayvan; - Spoiler:
Ruhunuzda bir şahin yatıyor. Avcısınız, hedefe kilitleniyor, gözünüzü ayırmıyor ve sonuçta mutlaka elde ediyorsunuz. Sinsi taraflarınız var ve etrafınızda dönenleri çözmek sizin için aslında çocuk oyuncağı. Gelişmiş altıncı hissinizle tehlikeyi önceden sezebiliyorsunuz. Kimse sizin düşmanınız olmak istemez.
Kedi mi Maymun mu?; - Spoiler:
Minnoş kedi Vahşi kedinin özgünlüğü ile neşeli maymunun mizahı sizde bir araya gelmiş. Mükemmel bir karışım diye düşünülebilir ama önemli bir eksiği var: Hırs. Sizde hırstan eser yok. Ev kedileri gibi rahata ve keyfe düşkünsünüz. Canınız istediğinde sizden neşelisi yok. Bu biraz da asgari rahatınızın hep temin edilmiş olmasından kaynaklanıyor olmasın? Kısacası tembelsiniz. İş başa düşünce iki büyük yardımcınız var: Politik olmayı bilme, ilişkilerde başarı...
Kalem mi Silgi mi; - Spoiler:
KALEMSİNİZ Kırtasiye malzemesi olsanız, kalem olurdunuz. Hem de durmadan yazıp çizen bir kalem. Üstelik renkli! Ancak aceleyle yazıp çizdiği için hataya sıkça rastlanabilen, zaman zaman da güç okunabilen yazılar yazan bir kalem... Yine de içinizden geldiği gibi ve duygularınız doğrultusunda yazıp çizdiğiniz için okuyan eğleniyor. Kısacası iz bırakıyor, insanları eğlendiriyorsunuz. Tek sorun aşırı hız, yani aceleciliğiniz.
Diğerleriyle de sonra uğraşırım artık xD | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kişilik Testleri Salı Nis. 27, 2010 9:39 am | |
| İçinizdeki Mistik Hayvan Hangisi? Answer; Anka Kuşu. Sözleriniz mi, Gözleriniz mi? - Spoiler:
SAĞDUYUNUZ İlkyardım çantanızda sağduyunuz var. İster acil durumla karşılaşan siz, isterse başkaları olsun; ideal bir problem çözücüsünüz. Gerçi sağduyunuz sayesinde kolay kolay başınız derde girmiyor ama elde olmayan acil durumlarda da sorunlara uzaktan bakıp çıkış yolunu kolayca bulabilmekte üstünüze yok... Zaten doğruyu söylemek gerekirse ilkyardım çantanız daha çok başkalarının hizmetinde. O yüzden de bol bol kullanılıyor!
Kalem mi Silgi Mi? Answer; kalem! |
|