| Durum Listesi. | |
|
+6Yoona Shin Soo Lilith London Bennet Gabriella Anne Martinez Nymph Xénia Miller Issa Philippe Veranôva Dé Lauretté 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Durum Listesi. Çarş. Nis. 21, 2010 8:17 pm | |
| + Adın? ~ + Yaşın? ~ + Burcun? ~ + Ne Düşünüyorsun? + Ne Dinliyorsun? ~ + Nasılsın? ~ + Ne Hissediyorsun? ~ + Ne Tarz Giysi? ~ + Kiminle Yazışıyorsun? ~ + Kaç Saattir Nettesin? ~ + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ + Bugün Neye Çok Güldün?~ + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ + Bugün Seni Üzen Olay? ~ + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ + En Son Ne Yedin? ~ + En Son Ne İçtin? ~ + En Son Kendine Ne Aldın? ~ + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Durum Listesi. Paz Nis. 25, 2010 12:05 pm | |
| Adın? ~ Selin. + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Yay + Ne Düşünüyorsun? Ne zaman ders çalışmak için hazır olacağım *-* + Ne Dinliyorsun? ~ Maç sesleri geliyor içerden. + Nasılsın? ~ Uykum var, başımda da hafif bir ağrı. + Ne Hissediyorsun? ~ Boşluk. + Ne Tarz Giysi? ~ Kot-tshirt + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimseyle. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 falan. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Ders çalışacağım sanırım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Babamın yatağını toplamasına. *topladığını sanmasına* + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Henüz bir şey olmadı XD + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Selin'in dediklerinin doğru çıkması. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Batu, Aysu, Can, Ahsen + En Son Ne Yedin? ~ Tost. + En Son Ne İçtin? ~ Muzlu Süt. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Güneş gözlüğü. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Dondurma. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Çamlığa gittim, zevk için oluyor sanırım. | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Paz Nis. 25, 2010 12:21 pm | |
| + Adın? ~ Ilgaz + Yaşın? ~ 17 + Burcun? ~ Başak + Ne Düşünüyorsun? ~ Başım ağrıyo ve Cemre mal. + Ne Dinliyorsun? ~ Msn'nin yeni mesaj sesini + Nasılsın? ~ İdare eder + Ne Hissediyorsun? ~ Ağrı + Ne Tarz Giysi? ~ Spor + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Ailem + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1.30 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyuyacağım + Bugün Neye Çok Güldün?~ Cemre'ye + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Site'nin iyi giriş yapması + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Başımın ağrıması + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Nurdan + En Son Ne Yedin? ~ Domates + En Son Ne İçtin? ~ Vişne suyu + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Fular + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Kravat + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Eray için. | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| |
| |
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Paz Nis. 25, 2010 12:46 pm | |
| + Adın? ~ İpek + Yaşın? ~ 14 + Burcun? ~ Boğa + Ne Düşünüyorsun? ~ Hangi psd'yi kullansaam. + Ne Dinliyorsun? ~ Şanışer - Bırak Beni Kendi Halime + Nasılsın? ~ İyii. + Ne Hissediyorsun? ~ Uykum var. + Ne Tarz Giysi? ~ Spor, eşofman blüz işte. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Tuğrulcaan. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Sabahtan beri, bilmiyorum ne kadar oldu. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ TV izlerim. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Henüz komik birşey yaşamadım. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ İl dışında olduğum için dershaneye gitmemem. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Üzülmedim. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi, herkes iyi. + En Son Ne Yedin? ~ Dondurma. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kolye sanırım. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Arkadaşıma blüz almıştım. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dün gece, düğün için aspşlj. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Paz Nis. 25, 2010 5:31 pm | |
| + Adın? ~ Cemre + Yaşın? ~ 14 + Burcun? ~ Başak + Ne Düşünüyorsun? ~ Yiğitleri bekletmenin ne kadar süper olduğunu. + Ne Dinliyorsun? ~ Sedef'i. + Nasılsın? ~ İyi, hatta süper. + Ne Hissediyorsun? ~ Bir şey hissetmiyorum. + Ne Tarz Giysi? ~ Tayt, gömlek. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse, çıkacağım. + Kaç Saattir Nettesin? ~ Saat mi? + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Yiğitler =P + Bugün Neye Çok Güldün?~ Bilmem, son saatlerim güzeldi asdf + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Çarliğ. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Sedef'in kolyesini düşürmesi. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kediyi. + En Son Ne Yedin? ~ Şey, adını unuttum ya. asdcf. + En Son Ne İçtin? ~ Hatırlamamak mod. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Magnum. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sedef'e magnum + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Buluşmak için. Şimdi yine çıkıyorum. Çüüüz. | |
|
| |
Yoona Shin Soo Gryffindor II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Güney Kore Evcil Hayvan : Miami(Kurt) En belirgin özelliği : Güler Yüzlü, Cesaretli Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Paz Nis. 25, 2010 8:28 pm | |
| + Adın? ~ Cansu + Yaşın? ~ 14 + Burcun? ~ İkizler + Ne Düşünüyorsun? Sınavlar okundumu ki? + Ne Dinliyorsun? ~ SNSD - Gee + Nasılsın? ~ İyi sen? ( xD ) + Ne Hissediyorsun? ~ Acıyla karışık aşk :S + Ne Tarz Giysi? ~ bol eşofman ve bol t-shirt + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Ailemle + Kaç Saattir Nettesin? ~ 4 buçuk desem :S + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Uyuyacağım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ TYFWUU'da çocukları uyandırma çabalarına (Dizi) + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Bütün pazarı evde geçirmem. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Avatar'ın yeni çıkan oyununu alamamak. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Sınıf arkadaşlarımdan birini :S + En Son Ne Yedin? ~ Akşam Yemeği, pide. + En Son Ne İçtin? ~ Çay + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Şu telefon kablosu gibi olan renkli tokalardan. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Dondurma. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Bakkala gitmek için. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Durum Listesi. Ptsi Nis. 26, 2010 2:59 pm | |
| + Adın? ~ Çisem + Yaşın? ~ 15 + Burcun? ~ Koç + Ne Düşünüyorsun? ~ Bugün okula gitmedim. Komedi bir olay olmuş. Onu. + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbir şey. + Nasılsın? ~ Mutlu + Ne Hissediyorsun? ~ İyi bir şeyler işte. + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama xD + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Umut ve Çağrı diye iki arkadaş + Kaç Saattir Nettesin? ~ 7 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Banyoya girerim sanırım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Çağrı'nın anlattığı bir olaya. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sevgilimin hattı açıldı. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kristen Stewart + En Son Ne Yedin? ~ Erik + En Son Ne İçtin? ~ Su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Kitap + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Hatırlamıyorum + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Eskişehir'e gittiydim işte. Ona. Dün sabah gittim. Gece geldim. Bi' daha da çıkmadım. | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Ptsi Nis. 26, 2010 3:08 pm | |
| + Adın? ~ Yağmur + Yaşın? ~ 16 + Burcun? ~ Boğa galiba + Ne Düşünüyorsun? ~ Anneler günüüü + Ne Dinliyorsun? ~ Green Day - Know Your Enemy + Nasılsın? ~ İdare eder + Ne Hissediyorsun? ~ Garip xD + Ne Tarz Giysi? ~ Pijama karışık t-shirt xD + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Merve'yle + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2. saatim bu + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Derss + Bugün Neye Çok Güldün?~ Arkadaşın hocaya yanlışlıkla şişe patlatmasına XD + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Pek bişey olmadı + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Üzülmedim galiba + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Tarih hocasını xx + En Son Ne Yedin? ~ P. kızartması + En Son Ne İçtin? ~ Su + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Bileklik + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ T-shirt + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dershane için -dün- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Durum Listesi. Salı Nis. 27, 2010 9:27 am | |
| + Adın? ~ The Rock + Yaşın? ~ 17 + Burcun? ~ İkizler/İkizler + Ne Düşünüyorsun? Hiçbir Şey. + Ne Dinliyorsun? ~ Lynyrd Skynyrd - Still Unbroken + Nasılsın? ~ Süper, hatta müthiş. Herkes arkamdan vuruyor, yaşasın! + Ne Hissediyorsun? ~ Bilmiyorum + Ne Tarz Giysi? ~ Okul üniforması. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Kimse, çıkazam. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1.30 + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Okul + Bugün Neye Çok Güldün?~ Aslı, Buse ve ve ve... Evet, o döndü! MERVE! Onlarla birlikte, aynı evde kalmanın verdiği şamata. Soracıma, Siesta'ya gittik. Ben bir milyon, aslında herkes bi milyon. Yarın ki ameliyat öncesi motivasyon, canııım. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Aa, hayret! Cemre bana bugün yalan söyleyemedi. Erken konuştum sanırım, akşama söyler yine bir şeyler o. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Yok. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi. Peace, peace, peace diyorum. + En Son Ne Yedin? ~ Hiçbir şey. + En Son Ne İçtin? ~ Sigara (xD) + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Sigara. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sigara + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Valla cidden, sigara almak için. |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi. Salı Nis. 27, 2010 1:08 pm | |
| + Adın? ~ Cemre + Yaşın? ~ 14 + Burcun? ~ Başak + Ne Düşünüyorsun? ~ Doli^m (L) + Ne Dinliyorsun? ~ Hiçbir şey. + Nasılsın? ~ Çok iyi .a Mutluyum, sorunlarıma çözüm bulamasam da mutluyum. Bugün gelmemişti hiç olmazsa, Sedef'le gayeeet iyiydik. + Ne Hissediyorsun? ~ Korku? Acı? + Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman falan filan. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Sülfat'ım. Ilgaz ve Avşar'ın girmesini bekliyorum. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 1 saati geçmedi. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Dilay'la bir b*klar. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Sedef'le olan trafik sorunumuza. asdf. O anlar =P + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Tek. Tas. olabilir =P + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Cuma günü iki sınavım var ya, bizim planımız okula gitmeyip Avşarların yanına uçmaktı. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Kimseyi. Asdfgh. + En Son Ne Yedin? ~ Şimdi, Dilay'la yaptığımız hamburger ve nuggetı. Sonra erik yedik. Şimdi patatesleri kızartıyoruz. .a + En Son Ne İçtin? ~ Su? + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Frigola. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sedef'e gökkuşağı. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dilay'la bize gelmek için. | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Salı Nis. 27, 2010 5:59 pm | |
| + Adın? ~ Avşar + Yaşın? ~ 17 + Burcun? ~ Balık + Ne Düşünüyorsun? ~ Buraya ne düşündüğümü yazmak için düşünüyorum. + Ne Dinliyorsun? ~ Missy Higgins - Ten Days + Nasılsın? ~ Sanırım beklenti içinde. + Ne Hissediyorsun? ~ Hmm, bu aralar herşey gayet iyi gidiyor. + Ne Tarz Giysi? ~ Siyah kot, Kırmızı t-shirt, Siyah gömlek + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Site grup msn'inde Bahadır, Cemre, Ilgaz + Kaç Saattir Nettesin? ~ 2 sanırım. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Televizyonda kaale değer birşey var mı diye bakınıp yatağımda kitap okuyarak sızmayı planlıyorum. + Bugün Neye Çok Güldün? ~ Arkadaşlarla aramızda olan baba-piyano-parmak geyiğine. + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Sınavın iyi geçmesi.[DilveAnlatım] + Bugün Seni Üzen Olay? ~ O'nu daha fazla görebilirdim. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Yine O'nu. + En Son Ne Yedin? ~ Çekirdek + En Son Ne İçtin? ~ Fanta + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Sigara + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ BK menüsü. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Okul | |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Durum Listesi. Salı Nis. 27, 2010 8:49 pm | |
| + Adın? ~ Cemre + Yaşın? ~ 14 + Burcun? ~ Başak + Ne Düşünüyorsun? ~ Takma. + Ne Dinliyorsun? ~ Avril Lavigne - Nobody's Home. + Nasılsın? ~ Kötü gibimsi, ama iyi gibimsi de. + Ne Hissediyorsun? ~ Merak. + Ne Tarz Giysi? ~ Eşofman falan filan. + Kiminle Yazışıyorsun? ~ Avşar & Ilgaz. + Kaç Saattir Nettesin? ~ 3'ten beri işte. + Netten Sonra Ne Yapacaksın? ~ Televizyonu karıştır yatarım. + Bugün Neye Çok Güldün?~ Avşar ve Ilgaz'la olan "Maymuna mağarada patlıcan girdi." diyaloğumuza. asd + Bugün Seni Sevindiren Olay? ~ Oldu oldu. + Bugün Seni Üzen Olay? ~ Bu da oldu. + Bugün Eline Geçse Kimi Dövmek İsterdin? ~ Alıştım artık, dövdürücem. Asdfg + En Son Ne Yedin? ~ Sarma. + En Son Ne İçtin? ~ Su. + En Son Kendine Ne Aldın? ~ Frigola. + En Son Başkasına Ne Aldın? ~ Sedef'e gökkuşağı. + En Son Ne İçin Dışarı Çıktın? ~ Dilay'la bize gelmek için. | |
|
| |
| Durum Listesi. | |
|