| Seyir Defteri. | |
|
+14Stacy Nicolette Avéleon Jeffrey Steeler Leatitia Rhéa Dé Lauretté Morpheus Léo Elysion Bridgette Lambert Chloe Carley Janice Audorphe L'Amour Yoona Shin Soo Victoria Claire Hale Elãnoura Majevski Melsa Gehenna Brooklyn Agnes Moore Darciél Dione Veranôva Dé Lauretté 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Çarş. Nis. 28, 2010 10:05 pm | |
| - Tik, Tak! Süre doldu, neşterlerinizi verip çıkabilirsiniz! Evet, başarılı bir ameliyat.
+ Dolunay mı var, bana mı öyle geldi? Eğer öyleyse, çatıya çıkıp dolunay banyosu yapmak istiyrem. Bu da demektir ki, hastahaneden kaçmam gerek.
* How I Met Your Mother, iki haftada bir düşecekmiş artık. Lanet olsun!
/ Özlediimmm... Hemde çoook..!
Sıfırbir . Sıfırbeş. |
|
| |
Amaranth Hayalet
Mesaj Sayısı : 17 En belirgin özelliği : Haşin. Kayıt tarihi : 28/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. Nis. 29, 2010 6:57 am | |
| 09:57 Matematik yazılısına hazırlık, dönem ödevi. Bugün hiç bitmese, yarın gelmese ne olurdu sanki? | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. Nis. 29, 2010 1:45 pm | |
| Hiç kimse için uğraşmayacağım artık. Giden yolunu kalan yerini belirlemiştir. Edit: Saati unutmuşum o.o 1646 şuan. | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. Nis. 29, 2010 4:36 pm | |
| 1936 Kendimi sınav için bomba gibi hissediyorum, garip bir duygu o.O | |
|
| |
Amaranth Hayalet
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Perş. Nis. 29, 2010 4:38 pm | |
| 19:38 Keşke bende öyle hissetsem oO | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 1:01 pm | |
| Avşar da bir mesaj hakkı yapamadı. Öf yani. 5 dakika içinde cevap vermezse beni evden çıkartamaz hiçbir güç. Msn'im de face'im de hacklenmiş ya.!
1601 | |
|
| |
Amaranth Hayalet
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 1:29 pm | |
| 16:29 Yarışmada derecedeyim, matematiği yükselttim, bütün öğretmenlerden ve müdürden tebrik aldım. Daha ne olsun? Yeş gücü! | |
|
| |
Morpheus Léo Elysion Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 34 En belirgin özelliği : Sence ? Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Iridéssa Jacques Astronomi Profesörü& Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Kimsenin bulamadığı, bulup da gidemediği bi yerden. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 5:27 pm | |
| 20:26 Kop Ankara kooooop. Deprem, deprem ve deprem. Abi kesin 4'ten fazla salladı 3.5 kabul etmiyorum ben. Korktum önce sonra eğlendim. Manyağım, evet. | |
|
| |
Leatitia Rhéa Dé Lauretté Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Fruko kapağı var ya hani, ondan ya. En belirgin özelliği : Her zaman sakin ve soğukkanlı olan tavırları. Kayıt tarihi : 20/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 6:08 pm | |
| Aynı anda bilgisayarda beş, reelde üç işle birden uğraşıyorum. (Buna bir de msn+ sms ekleniyor.) Biri sırf Oğuzhan için ki ne yapalım. (4/1,5 u bitti sanırsam.) Daha yapmam gereken üç iş de yolculukta, geliyor. Cemre de yolculukta garibim. asfdmaıfopgk =P Düşündüm de ikisi(belki üç) dışında hiçbirini yapmam gerekmiyor. Böyle zamanlarda beyin hücrelerimi göz önünde canlandırıyorum da. Bir tane baş işçi var sanki, hepsini organize etmiş sen şuna, sen buna diye kategorilendiriyor beynimi. Aksi takdirde çok ağır(ki zaten ağır) gelirdi. (bkz. beyin hücrelerine amele muamelesi yapmak) Evet, kendi kendime eğlenmesini de biliyorum, kendi kendime dalga geçmeyi de. Unutmadan bir yandan da trip atıyorum. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 6:35 pm | |
| Künye'yi hazırlamak ne zormuş ya -.- 21.35 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 7:33 pm | |
| İnsanlar tarafından yorulmak, beni yormaya başladı. Biliyorum, biraz ironik ama anlayın. Cemre, şansına küs; 29 Mayıs, Ankara. Canım çok sıkkın, bıktım hepinizden. Son günlerde, başımda öyle bir ağrı var ki ben bile kendime şaşmaktayım. Göğüs ağrısını saymıyorum bile. I Need A Hero, cidden yani. Çok canım yanıyor. Yeniden satış yedim. Çok mutluyum ya. Bu kaçıncı? Dur bakayım. Immm, dört (4) oldu sanırsam. Evet, güreşe başlamam gerek. Tek çarem o. Bir süre, herkes benden uzak dursun. Tekrar ediyorum; herkes! Bu kadar .
yirmiiki : otuzüç |
|
| |
Nemesis Thaleîa Vampir
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : İstanbul. Evcil Hayvan : Simsiyah bir kedi, kanının kokusu cazip gelmediğinden iyi bir dost. En belirgin özelliği : Sivri dişleri. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Seyir Defteri. Cuma Nis. 30, 2010 9:30 pm | |
| Hala Onion Ring serisine kopuyorum. asdoapslfağf | |
|
| |
| Seyir Defteri. | |
|