| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|
+8Janice Audorphe L'Amour Darciél Dione Victoria Claire Hale Lilith London Bennet Melsa Gehenna Issa Philippe Gabriella Anne Martinez Veranôva Dé Lauretté 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Şu an ne düşünüyorsun? Çarş. Nis. 21, 2010 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 12:37 pm | |
| | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 1:24 pm | |
| Yemek mi yanıyor ne :şoke: | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 1:56 pm | |
| Sanırım acıktım | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 2:03 pm | |
| Sanırım bende acıkmaya basladım o.o | |
|
| |
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 2:07 pm | |
| Annem yaptığı böreklerden vermiyo bana misafir bekliyomuş, ekmek arası peynir domates yapmış, açım ben yaa. | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 2:12 pm | |
| künyemi nasıl yazacağımı düşünüyorum | |
|
| |
Darciél Dione Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 2:14 pm | |
| Ne dinliyorsun başlığı açılması gerektiğini. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 2:48 pm | |
| Evet gerçekten acıkmaya basladıgımı dusunuyorum evdeki yemek kokularından sonra | |
|
| |
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Paz Nis. 25, 2010 3:46 pm | |
| İçimde site açma isteği belirdi. sbdhlkj . | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 9:29 am | |
| Cemre'nin, artık ilişkimize saygısı kalmadığını düşünüyorum. Böyle devam ederse, çok kötü şeyler olacak. Neyse, son sigaramı da içip okula gitmeliyim, yani sanırım. |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 1:09 pm | |
| Avşar'ın dediklerine geri dönüp durmayı sevmemek. Hayır yani, bari hep haklı çıkmasın. *-* Dökülmem lazım, dün dökülemedim ki. Nerede o mal? -.- Hem Ilgaz'ımı özlediiiim! | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 2:37 pm | |
| Cemre'yle ve Avşar'la buluşmak vardı cuma günü. Lanet olsun! -.- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 3:24 pm | |
| Nefret ediyorum herkesten, tamam mı?! Lanet olsun, hepinize! İstemiyorum, hiçbirinizi! YETER ARTIK! |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 3:50 pm | |
| Ilgaz niye bu kadar mal? Arka arkaya elli kere mal dedim sanırım? Yetmiyor mu be Ilgaz'ım? Evet, Avşar'ın msn'e girmesi lazım. Kızın dediği şey ne kadar da komik. Ilgaz: *tanzimat gibi servet-i fûnunda da sanatçılarda tomlumsal romantizm yerine çağdaş realizm görülmüştür *bak cemre bu önemli *ağlama *halit ziya uşaklıgil bu dönemin en önemli romancısı *bunuda unutma *asd *ROMAN : tanzimatla başlayan bu tür servet-i fûnun'da Namık Kemal'in açtığı sanatkârane üslup ile gelişimi dürdürdü *bu tür tanzimata göre teknik bakımdan filan çok gelişme göstermiş cemre *deme öyle * Öldüresim var Ilgaz'ı. Neden bu kadar mal ki? Asdfgh | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 3:52 pm | |
| Edb. sınavım var ve Cemre ağlamasın diye mal mal Edb. çalışıyorum. İşte yukarıdaki yazılarda bunun göstergesi lanet olsun. ^^ Ne güzel bir eşy düşünüyorum; diye düşünüyorum. | |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 4:01 pm | |
| Benim de bir sınırım var ama di mi? Ilgaz bak vallaha ağlayacağım. Avşar girmeli, neden girmiyor, Avşar unuttu, sattı bizi. Avşaaar diye bağırasım var. -.- Çok malca şeyler düşünüyorum ben. | |
|
| |
Steffie Frannie Carton Sihirsel Yaratıklar Düzen. ve Den. Dairesi Baş.
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 4:04 pm | |
| Birkan çok güzel uyuyo, melek gibi. İnsanın saatlerce izleyesini getiriyo. Ama uyandığında, öyle değil işte. Aslında profil kısmının yazı boyutları küçültülürse, imza arasındaki boşlukta küçültülür sanırım. Devrim'i ve omzunu özlediim. Matematik derslerini seviyorum. | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Şu an ne düşünüyorsun? Salı Nis. 27, 2010 6:15 pm | |
| | |
|
| |
| Şu an ne düşünüyorsun? | |
|