Karakteri okuduktan sonra karar size kalmış, elimizde şöyle bi' arananlar listesi var =D
* Issa'nın birinci sınıftan beri platonik olarak aşık olduğu birisi, bu hem Issa'nın duygularını bilecek hem ondan hoşllanıyor olacak ama bir türlü kendilerini ifade edemeyecekler. Bu yaşıt veya bir yaş büyük olabilir. ( IV, V)
* Issa'nın her şeyi ikizi aslında. Sırdaşı, kardeşi, en iyi arkadaşı onun kadar değerli bir erkek kanka arıyorum. Komik bir tanışmaları olabilir, ne bileyim Issa'nın bazen sakarlığı tutar trende çocuğun üstüne falan düşmüştür o tip bir şey. Aralarından su sızmayacak falan. Yaşıt veya bir yaş büyük olsun. (V)
* Issa tanımadıklarına karşı genelde dobradır gördüğünü söyler arkadaşlarına öyle olmasa da. İşte ilk gün konuşmalarıyla baya sinirlendirdiği kız veya kızlar aranıyor. Yıllardır düşman olacaklar ama elle tutulur bir kavga istemiyorum. Olur ya okullarda sevmediğiniz kişiler görünce sinir olursunuz, bir şey dediler mi dayanamazsınız karışırsınız ama nefretinizi belli etmezsiniz de bariz bellidir birbirinizi sevmediğiniz. Anlatamadım ama öyle işte. Yaşıt olsun bu. (IV)
Şimdilik bu kadar *-*