| Rebellious, Percy ~ | |
|
+4Melsa Gehenna Cyrus Abraham Owstone Stacy Nicolette Avéleon Timothy P. Jackson 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Timothy P. Jackson Esrar Dairesi Başkanı
| Konu: Rebellious, Percy ~ Salı Nis. 27, 2010 7:51 pm | |
| Klişe bir başlangıç yapalım, ismim Kaan. Tabi ki rpg aleminde milyon çeşit Kaan var. Ben içlerinde en karamsar olan kişiyim. Agresif ve sinirli bir yapım var. Bazı zamanlar esprili bir yapım olabiliyor. Gereksiz ve boş lagalugaları hiç sevmem. Kişisel özelliklerimi bir yana bırakalım. 16 Yaşındayım ve Lise 2 Eşit ağırlık öğrencisiyim. Derslerim tek tük iyidir. En azından sınıfta kalmayacak kadar iyidir. Rock dışında pek bir şarkı dinlemem. Arada kulağıma hoş gelen birkaç tıngırtı olabiliyor. Bunun dışında kumral, yeşil gözlü ve harikulade tipsiz bir fiziğim var. Tasarım ile aram çok çok iyidir. Fakat Photoshop dışında bir program kullanıyorum. Photofiltre... Beni tanıyanlar profesyonel çalışmalar yaptığımı biliyorlar. (Bkz. Takımım.) Anime kolik biriyimdir. Ama beğendiklerimi izledim. Sinema ile aram çok iyidir. Genellikle de izlemediğim fantastik film yoktur. Kısaca ben buyum. Şimdiden hepiniz ile tanıştığıma memnun oldum. | |
|
| |
Stacy Nicolette Avéleon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 29 Nerden : Londra, İngiltere. Evcil Hayvan : Bolar adında erkek kar beyazı tüylere sahip bir baykuş. En belirgin özelliği : Kurnaz, sinsi. Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Salı Nis. 27, 2010 7:55 pm | |
| | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Salı Nis. 27, 2010 8:04 pm | |
| | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Salı Nis. 27, 2010 8:19 pm | |
| Hoşgeldin Kaan! | |
|
| |
Léonard Aurel Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 7 En belirgin özelliği : Ciddiyeti Kayıt tarihi : 27/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Salı Nis. 27, 2010 10:31 pm | |
| Tanıştığımıza memnun olduk, hoşgeldin | |
|
| |
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Çarş. Nis. 28, 2010 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Çarş. Nis. 28, 2010 3:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Perş. Nis. 29, 2010 6:26 am | |
| Selam, hoşbuldum. | |
|
| |
Olympé D'mondie Ravenclaw V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 31 Nerden : Yetimhane En belirgin özelliği : Şımarık, Deli Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Perş. Nis. 29, 2010 6:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Cuma Nis. 30, 2010 7:06 am | |
| | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Cuma Nis. 30, 2010 5:41 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rebellious, Percy ~ Cuma Nis. 30, 2010 6:46 pm | |
| | |
|
| |
| Rebellious, Percy ~ | |
|