| Cyrus || Gronvgué || Avşar | |
|
+3Melsa Gehenna Janice Audorphe L'Amour Cyrus Abraham Owstone 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Cyrus || Gronvgué || Avşar Paz Nis. 25, 2010 8:43 pm | |
| Adım Avşar. Kaslıyım, yakışıklıyım, boş zamanlarımda mükemmelim. Diyormuşum. Hayır tabii ki. Dört senedir RP ile uğraşıyorum. Tanıdıklarımın hepsi eski tadı olmadığını söylese de, -ki gerçekten yok- RP yapmaktan mutluyum. İstanbul'da oturuyorum. Düz lise, üçüncü sınıftayım. Derslerim son iki yıla kadar oldukça iyiydi. Ama şu sıralar oldukça kötüleşti. Sanırım arkadaş çevresi ve edindiğim yeni alışkanlıklarla alakası olabilir. Yanlış anlamayın kötü biri değilimdir. Şu sıralar öncelikli sorunum şu kurtulamadığım sigara illetini bırakmaktır o kadar. Bu arada kimileri yaşıma 17 diyor kimileri 18 ama 1993 yılında doğdum. Artık siz karar verin. Genellikle pek tatminsizimdir. Hele bu siteyi hazırlarken arkadaşlar benden çok çektiler. Bu açılmadan önce hazırladığımız beşinci tema falan sanırım. Hala farklı çalışmalarımız var. Mükemmelliyeçti olmak yeri geldiğinde kötü durumlara düşürebiliyor yani çevrenizi. Kyuukei, Stuart Lchemisstgiller,Diamond gibi isimlerden beni hatırlayabilirsiniz sanırım. Bu sitede herşeye baştan başlamaya karar verip çok bağlı olduğum birkaç isim dışına çıkarak farklı isimler aldım. RP yapmayı oldukça seviyorum. Yabancı dilim iyidir. Yanımda kitap olmadan gezmem. Kulağıma güzel geleni dinlerim ama daha çok Rock ve Metal müzikler güzel geliyor. Bundan bir ay önce sorsaydınız tam bir gothic olduğumu söyleyebilirdim ama giyimden kuşama, müzikten tarza herşeyim gün geçtikçe değişiyor. Büyüyorum sanırım. Ama ben büyümek istemiyorum ki? İstiyor muyum? Evet istiyorum. Herneyse... Ayrıca hakkımda merak ettiğiniz şeyler olursa lütfen çekinmeyin. Şuan buraya ne yazdığımla ilgili bir fikrim falan yok. Uykum var, msn de zilyonlarca insan yazıyor falan bıdı bıdı. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 12:21 pm | |
| Avşaar. İstanbulda mı oturuyodun sen o.o Bi'ara açık adres alırım senden xD Nese.. Hangi okul acep, onu da şeet bi'ara. Ve 17 yaşındasın. Hıhı, evet. Ben 15'ime girdiysem, sen de benden 2 yaş büyüksek 17 oluyosun. Ben böyle kabul ediyorum en azından xD Uhm. Hoşgeldin diyemiyorum... İyi ki siteyi kurdunuz; iyi ki siteyi siz kurdunuz deyip uzaklaşıyorum. | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 4:12 pm | |
| Şimdi sana hoş geldin de denilemez ki O zaman, memnun oldum tanıştığıma. (Ve umarım sigarayı bırakabilirsin.) | |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 4:22 pm | |
| Adın Cyrus mu olmuş? xD Olsun ggüzel. Neyse.. site çok güzel öncelikle tşk. xD Ve tanıştığıma memnun oldum | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 5:25 pm | |
| Evet, tanıtımdaki bir yer ilgimi çekti. Cidden biraz çekmiş bulunmaktayız. =P | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 7:39 pm | |
| Teşekkürler. Bende memnun oldum Yağmur Biraz mı Cemre? Mütevazi seni. | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Ptsi Nis. 26, 2010 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Léonard Aurel Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 7 En belirgin özelliği : Ciddiyeti Kayıt tarihi : 27/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Salı Nis. 27, 2010 10:30 pm | |
| İlk dört cümlede koptum ben xD Tanıştığımıza memnun oldum Avşar. | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Cyrus || Gronvgué || Avşar Çarş. Nis. 28, 2010 6:56 am | |
| Avşar şu anda üstteki arkadaşın ünlüsü bni alıp başka diyarlarda ki hayallere götürsede bende biraz çektik (!) diyorum. ^^ Avşaaaaaaaaaaar... Kahbe kader olmasaydı sen benimdin. asdasdasd... | |
|
| |
| Cyrus || Gronvgué || Avşar | |
|