Selam Septiumlular
Klasik zıvırtıları geçiyim isterseniz. 2 senedir rp yapıyorum denilebilir. Fazlasıyla meşkul bi insanoğlu olduğum için bi kaç aydır rp den elimi eteğimi çekmiştim. Sayısal okuorum 2. sınıfım. Ama saısal okumama rağmen okul dergisi çıkarıyorum ayrıca edebiyat klübü başkanıyım.
Hafif kopuk bi kişiliğimdir.Böyle yazılar yazmayı pek beceremesem de zorladım kendimi yazıcam
Sakaryada yaşıyorum. Rp alemine Ase'nin kuzeni olarak girdim o yüzden daha çok Asenanın baş belası olarak tanınırım. Kuzenim herşeyimdir
Kitap okumayı ve deneme yazmayı severim. Canım sıkılırsa uçan kuşa gülme yetisine sahibimdir. Kendi kendimi kandırırım kimi zaman. Kendimle yarış halinde olmak gibi garip bi yönüm var. Kimseyi değil kendi kendini kıskanan bi manyağımdır kısacası
İki tane köpeğim var. Biri Sasha diğeri Ufaklık. Şimdilik zamanımın büyük bi kısmını onlar alıyor. Köpek yarışlarına hazırlanıyorum. Lise bitince veterinerliği düşünüyorum. Başka... Heh şarkı ve magazin takıntım vardır. Magazin dediysem dergiler falan değil. Dayım magazin muhabiriydi kaybettim hayatımdaki en önemli insandı. Onun devam ettiremediklerini devam ettiriyorum gibi bişi.
Şimdilik bu kadar yeter sanırım
Burda olduğu için mutlu bu insan. Umarım ki siz de benimle tanıştığınız için mutlu olursunuz =)=)