| Cansu. | |
|
+2Victoria Claire Hale Yoona Shin Soo 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Yoona Shin Soo Gryffindor II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Güney Kore Evcil Hayvan : Miami(Kurt) En belirgin özelliği : Güler Yüzlü, Cesaretli Kayıt tarihi : 24/04/10
| |
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 5:30 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Güney Kore Evcil Hayvan : Miami(Kurt) En belirgin özelliği : Güler Yüzlü, Cesaretli Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 5:45 pm | |
| Hoşbulduk | |
|
| |
Elãnoura Majevski Oyuncu
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Evcil Hayvan : Sasha (Köpek) En belirgin özelliği : Rol yeteneği Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 5:59 pm | |
| Hop Asya güzeli Evet sana vreceğim isim bu tabi eğer skıncası yoksa =) Selam canm ben de büşra. | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 6:05 pm | |
| Memnun oldum tanıştığıma Cansu | |
|
| |
Iridéssa Jacques Astronomi Profesörü& Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Kimsenin bulamadığı, bulup da gidemediği bi yerden. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 6:18 pm | |
| Sen benim geçen seneki halimsin Cansu. Hangi okuldasın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 6:22 pm | |
| Tabiki de sakıncası yok bana Asya güzeli dememin, hoşuma bile gider Büşracım ^^ Bende memnun oldum Melodi. Okulumu söylemesem? Fazla özele girmek istemiyorum da (: | |
|
| |
Iridéssa Jacques Astronomi Profesörü& Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Kimsenin bulamadığı, bulup da gidemediği bi yerden. Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Paz Nis. 25, 2010 6:24 pm | |
| Peki. Ben de Ankaralıyım da ondan sordum canım. Tanıştığıma memnun oldum seninle. | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Ptsi Nis. 26, 2010 12:52 pm | |
| Hoşgeldin hatun. Kore'ce pop a merak salan iki arkadaşım vardı senin gibi. Nihan'la Eylül. İkiz RP karakterleri olurdu genellikle. Ki zaten ikizler. k RP'lerinizi puanlarken onlara benzetmiştim sizi ve o yüzden adlarınız ezberimde. Umarım iyi vakit geçirirsiniz burada. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cansu. Ptsi Nis. 26, 2010 4:56 pm | |
| Akılda kalıcı olmam ne güzel ya Aslında benimki Kore'ce şarkılarla kısıtlanamaz desem nasıl olur? (: Ben tüm asya ile ilgileniyorum daha doğrusu gerçi. Biraz zor oluyo ama 4 ülkeyi birden takip etmek gerçi... Ne güzel, demekki bizden önce de böyle iki kişi varmış ^^. Onlarla tanışmayı çok isterdim açıkçası (: . | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Cansu. Ptsi Nis. 26, 2010 7:37 pm | |
| Ben de tanışmanızı isterim Bakalım denk gelirsiniz eminim ki. | |
|
| |
| Cansu. | |
|