| Victoria Claire Hale | |
|
+2Melsa Gehenna Victoria Claire Hale 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 2:10 pm | |
| Selam millet XD Ben Yağmur. Sıradan bir Lise 2 yabancıdil öğrencisiyim. Rpg de 3. senem xD Gaziantep'te son aylarımı geçiriyorum. -İstanbul'a taşınıyoruz- Site çok hoşuma gitti. Ve kaydoldum. Kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve pcnin başında saatler devirmeyi çok severim. En sevdiğim kitaplar fantastik, bili-kurgu kitaplarıdır. Bunun dışında punk-rock dinlerim. Neyse, uzatmadan, hoşbulduk (: | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 2:11 pm | |
| Merhaba Yağmur | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 2:45 pm | |
| Merhaba | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| |
| |
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 3:01 pm | |
| Selammm | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 3:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Paz Nis. 25, 2010 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Ptsi Nis. 26, 2010 9:08 am | |
| | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Ptsi Nis. 26, 2010 12:38 pm | |
| Memnun oldum Yağmur. Bu isim çok tanıdık geldi, neden bilmiyorum. Güzel güzel, arkadaş listeme bir çentik daha. Yehaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Victoria Claire Hale Ptsi Nis. 26, 2010 1:13 pm | |
| Hoşbulduk Çisem (: Ben de memnun oldum Avşar xD Tanıdık olup olmadığımızı bilmiyorum xD | |
|
| |
| Victoria Claire Hale | |
|