| Lilith. | |
|
+7Janice Audorphe L'Amour Melsa Gehenna Issa Philippe Gabriella Anne Martinez Nora Skien Nymph Xénia Miller Lilith London Bennet 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lilith London Bennet KSKS Profesörü&Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 1:21 pm | |
| Selaaam. Ben İpek, İzmir’de yaşıyorum. 96 doğumluyum, 8. sınıfa gidiyorum. Yaklaşık 2 yıldır rp yapıyorum, ama bir uzun bir süre ara vermiştim. Hanife denen arkadaş sayesinde başladım. Bana kalırsa hâlâ yeniyim bu işlerde. Lise de ne seçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. En sevdiğim ders fen. Bir de yabancı dil hastasıyım. En büyük hayalimde yurt dışına gitmek zaten o.O En sevdiğim ülkeler Amerika, İngiltere, İtalya, Fransa. Ama en çok Amerika - New York'a gitmek istiyorum. Şu sıralar burçlara ve astrolojiye falan takmış durumdayım. 24 Nisan’da doğdum, boğa burcuyum. En sevdiğim burçta akrep *-* Genelde sessiz bir tipim, ikinci planda kalmayı tercih ederim tabi bazı günler değişebilir. Dostlarım benim için çok önemlidir. Tanıyanlar bilir. Fazla alçak gönüllü davrandığım için çok sık kırılırım ve bir insana kolay güvenebildiğim için dost kazığı çok yemişimdir. Güven benim için çok önemlidir ve güvensizlik olduğu anda hemen arama mesafeyi koyarım. Ama bir insanı hayatımdan kolay kolay silemem, en azından onca yaşanmış şeylerin hatrı kalır. Çok duygusal bir tipim bazen gereğinden fazla duygusallaşabilirim. Bir insana çok kolay bağlanırım. Bağlandığımda da kolay kopamam. Kıskanç biri değilim ama insana göre değişebilir. Fazlasıyla sahiplendiğim bir insanı bazen her şeyden kıskanabilirim. Müzik olarak dinlediğim belli bir tarz yok. Yani karışık diyebilirim. Beğendiğim her müziği dinlerim. Tam bir film ve kitap kurduyum. Film izlemek ve kitap okumaktan zevk aldığım kadar başka hiçbir şeyden zevk almam - bilgisayar dışında =D – Fantastik ve maceraya hayranımdır. Özellikle şu Şimşek Hırsızı serisine bayılıyorum şu sıralar. Ama filmini izlediğimde hayal kırıklığına uğramıştım. Onun dışında Harry Potter, Alacakaranlık ve Narnia serilerine de bayılırım. Bir ara o kadar sapıtmıştım ki günde 7-8 tane film izliyordum. Yaklaşık 2,5 yıldır photshop kullanıyorum. Uzun bir süredir de keman çalıyorum. Resme de yeteneğim vardır. Ama güzel sanatlarla uğraşmayı hiç düşünmedim. Böyle işte *-* | |
|
| |
Nymph Xénia Miller Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 31 Nerden : Kanada Evcil Hayvan : Wicy (Kedi) En belirgin özelliği : Aptal Sarışın Kayıt tarihi : 21/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 1:36 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 28 Nerden : Amerika. Evcil Hayvan : Yok. En belirgin özelliği : Melek yüzlü şeytan. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 1:41 pm | |
| | |
|
| |
Nora Skien Mitoloji Profesörü
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : İskoçya Evcil Hayvan : Bast adlı bir kedisi, Drake adlı bir baykuşu var. En belirgin özelliği : Bakışları. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 2:42 pm | |
| Heyt sevdim seni. Toplu konuşmada da sevmiştim de özelliklerinin bir kaçında kendimi buldum :ağzınıkocamanaçıpmalmalsırıyansımayli: | |
|
| |
Gabriella Anne Martinez Kütüphane Görevlisi
| |
| |
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 2:55 pm | |
| Seliiin. Bende çok sevdim ki senii. *kolunagiripsarılanaralarındandakalpçıkanikiküçüksımayli* Bende memnun oldum minee. | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw IV. Sınıf
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 3:12 pm | |
| Oiii benzeşiyoruz gibi hissettim sanki ben XD Merhaba o zaman ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 3:13 pm | |
| Oii. O zaman çok sevindiiim. xD Merhabaa! | |
|
| |
Melsa Gehenna Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 35 Nerden : Londra Evcil Hayvan : Fin (Köpek) En belirgin özelliği : Düşük çeneli sevgi yumağı Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 5:01 pm | |
| Hoş geldin, İpek | |
|
| |
| Konu: Geri: Lilith. Paz Nis. 25, 2010 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Yüksek Eğitim Müsteşarı
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 9:14 am | |
| | |
|
| |
Cyrus Abraham Owstone Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Nerden : İngiltere En belirgin özelliği : Akılcı, Sinsi, Haşarı Kayıt tarihi : 22/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 12:34 pm | |
| Hoşgeldin İpek. (: Güzel RP'ler çıkartırız umarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 4:07 pm | |
| Hoşbulduk Çisem. (: Hoşbulduk, çıkartırız çıkartırız. (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 4:08 pm | |
| İpeeek, hem İzmir'lisin, hem de karakter adın eski köpeğimin adı .g. Lilith'm aklıma geldi. Neysenem, hoşgeldin diyemiyorum. |
|
| |
Victoria Claire Hale Hufflepuff II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 31 Nerden : ~ İngiltere, Brighton Evcil Hayvan : Poppy adında bir köpek.. En belirgin özelliği : Neşeli :) Kayıt tarihi : 24/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Veranôva Dé Lauretté Slytherin Bina Sorumlusu & Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 29 Nerden : Ekranın karşısından. Evcil Hayvan : Green adında bir kedi. En belirgin özelliği : Çok güzel çifte atar. asdfg Kayıt tarihi : 18/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Ptsi Nis. 26, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Clarisse Amethystia Ravenclaw V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 28 Nerden : İngiltere. Kayıt tarihi : 25/04/10
| Konu: Geri: Lilith. Çarş. Nis. 28, 2010 12:31 pm | |
| | |
|
| |
| Lilith. | |
|